Universiteit Leiden

nl en

Bibliotheek Wijnhaven, Den Haag

Bezoekadres Postadres

Turfmarkt 99
2511 DP Den Haag

070 8009305 
071 5278705

Bibliotheek Wijnhaven
Postbus 13228
2501 EE Den Haag

Toegang tot de Bibliotheek Wijnhaven

Voor het bezoeken van de bibliotheek hebt u altijd uw geldige en geactiveerde LU-Card nodig. De toegang tot de bibliotheek is verbonden aan de toegang tot het gebouw Wijnhaven

Het is niet mogelijk om groepsgewijs de bibliotheek te komen bekijken of om rondleidingen te geven.

Studieplekken zonder computer kunnen buiten tentamenperiodes vrij worden gebruikt door alle bezoekers die toegang hebben tot de bibliotheek.

Computerwerkplekken en groepsruimtes kunnen alleen worden gebruikt, na online reservering, door studenten van de Universiteit Leiden. Enkele computerplekken, herkenbaar aan een witte sticker, zijn beschikbaar voor overige bezoekers.

Tijdens tentamenperiodes gelden enkele toegangsrestricties

De meeste studieplekken zijn in tentamentijd alleen beschikbaar voor studenten van de Universiteit Leiden, na online reservering. Enkele studieplekken blijven ook in tentamentijd beschikbaar voor overige bezoekers, uitgezonderd de groepen voor wie een toegangsrestrictie geldt. Deze werkplekken zijn herkenbaar aan een witte sticker.

In het gebouw Wijnhaven kunt u op diverse plekken printen, scannen en fotokopiƫren. De LU-Card is uw print- en kopieerkaart.

Deze website maakt gebruik van cookies.