Bibliotheek Wijnhaven, Den Haag

Bibliotheekdiensten en corona

In verband met de landelijke richtlijnen rond het coronavirus is de dienstverlening van de Universitaire Bibliotheken Leiden (UBL) aangepast. Op onze pagina over bibliotheekdiensten tijdens de coronamaatregelen vindt u een up-to-date overzicht van alle diensten die we momenteel bieden.

Dienstverlening UBL tijdens de coronamaatregelen
Bezoekadres Postadres

Turfmarkt 99
2511 DP Den Haag

Bibliotheek Wijnhaven
2501 EE Den Haag

Toegang tot de Bibliotheek Wijnhaven

De Bibliotheek Wijnhaven is momenteel toegankelijk voor:

Voor het bezoeken van de bibliotheek hebt u altijd uw geldige en geactiveerde LU-Card nodig.

Studieplekken en computerfaciliteiten

Alleen studenten van de Universiteit Leiden kunnen in de Bibliotheek Wijnhaven een studieplek reserveren.

• 110 studieplekken
  • 40 studieplekken met computer
  • 4 groepsruimtes

Toegang tot het gebouw Wijnhaven

De toegang tot de bibliotheek is verbonden aan de toegang tot het gebouw Wijnhaven

Printen, kopiƫren en scannen

Studenten kunnen, tijdens hun gereserveerde tijdsblok, printen, scannen en fotokopiƫren. De LU-Card is je print- en kopieerkaart.

Printen op reservering

Wil je geen heel tijdsblok reserveren, maar alleen even iets printen? In de Bibliotheek Wijnhaven kan je als student van de Universiteit Leiden op afspraak documenten printen. Je kunt hiervoor per email (wijnhaven@library.leidenuniv.nl) een tijdsblok reserveren van maximaal 20 minuten. Tijdens deze 20 minuten heb je een printer helemaal tot je beschikking. Ter voorbereiding kan je je printopdrachten thuis alvast versturen via Webprint.