Universiteit Leiden

nl en

KITLV Jakarta

Adres

Jl. H.R. Rasuna Said Kav S-3 
Jakarta 12950 
Indonesia

T: +62 21 527 5988 
F: +62 21 527 5987

E-mail: kitlv.jkt@library.leidenuniv.nl
Indonesische website: www.kitlv.universiteitleiden.id

Facebook: Kitlv Jakarta
Twitter: @KitlvJakarta

Kerntaken

KITLV Jakarta is onderdeel van de Universitaire Bibliotheken Leiden (UBL). Er wordt samengewerkt met het LIPI (Indonesian Institute of Sciences). De bibliotheeklocatie in Jakarta houdt zich met drie onderwerpen bezig: collecties, publicaties en onderzoek. Er zijn enkele duizenden boeken, tijdschriften en magazines beschikbaar, die ter plekke kunnen worden ingezien.

Ook verzorgt de locatie het verzamelen en ontsluiten van Indonesische boeken, kranten, tijdschriften en grijze literatuur ten behoeve van de bibliotheek in Leiden. Het materiaal wordt gereed gemaakt in Jakarta en verscheept naar Leiden, waar het in de collecties van de UBL wordt opgenomen. Daarnaast worden ook TV-programma's opgenomen en naar Leiden verzonden.

De Universiteit Leiden in Indonesiƫ

Het kantoor fungeert als vertegenwoordiging voor de Universiteit Leiden in IndonesiĆ«. Hoofdtaken zijn het verbreden en intensiveren van de academische samenwerking met Indonesische instellingen voor hoger onderwijs en onderzoeksinstituten, het verstrekken van informatie over het internationale opleidingsaanbod van de Universiteit Leiden en het onderhouden van contacten met alumni.

Email: info@universiteitleiden.id
Indonesische website:  www.universiteitleiden.id

Facebook: Leiden in Indonesia
T
witter: @LeidenIndonesia
Instagram: Leiden in Indonesia

Deze website maakt gebruik van cookies.