KITLV Jakarta

7:30 - 12:00 uur en

7:30 - 12:00 uur en

Algemeen

KITLV Jakarta is onderdeel van UBL. Er wordt samengewerkt met het LIPI (Indonesian Institute of Sciences). De bibliotheeklocatie in Jakarta houdt zich met drie onderwerpen bezig: collecties, publicaties en onderzoek. Er zijn enkele duizenden boeken, tijdschriften en magazines beschikbaar in de locatie. Deze materialen kunnen ter plekke worden ingezien. Tevens verzorgt de locatie het verzamelen en ontsluiten van boeken, kranten, tijdschriften en grijze literatuur ten behoeve van de bibliotheek in Leiden. Al dit materiaal wordt gereed gemaakt in Jakarta en verscheept naar Leiden, waar het in de collecties van UBL wordt opgenomen. Daarnaast worden ook programma's van TV opgenomen en naar Leiden verzonden.

Het kantoor fungeert ook als vertegenwoordiging voor de Universiteit Leiden in Indonesiƫ met als hoofdtaken het verbreden en intensiveren van de academische samenwerking met Indonesische hoger onderwijs instellingen en onderzoeks instituten, het verstrekken van informatie over het internationale opleidingsaanbod in Leiden en het onderhouden van contacten met alumni.

Email: info@universiteitleiden.id
www.universiteitleiden.id (Indonesische website)