Van Steenis Depot

Van Steenis Gebouw
2300 RA Leiden

Lenen

Bij de afhaallocatie Van Steenis kunnen houders van een bibliotheekpas aangevraagde bibliotheekmaterialen afhalen. U hebt hiervoor altijd uw geldige en geactiveerde LU-Card nodig.

Boeklockers

In het Van Steenis Depot bevindt zich een afhaallocatie met boeklockers voor aangevraagde, uitleenbare bibliotheekmaterialen van de Universitaire Bibliotheken Leiden. Om bij deze locatie materialen te kunnen afhalen kiest u bij uw aanvraag in de catalogus voor de afhaallocatie ‘Van Steenis Depot’.

Uitleenbare materialen die op werkdagen vóór 16:00 uur zijn aangevraagd liggen de volgende werkdag vanaf 16:00 uur voor u klaar in een locker. Zodra een aangevraagd item beschikbaar is sturen wij u een e-mail.

Bij eventuele problemen of vragen over de lockers kunt u contact opnemen met de Science Library.