Van Steenis Depot

Bibliotheekdiensten en corona

In verband met de landelijke richtlijnen rond het coronavirus is de dienstverlening van de Universitaire Bibliotheken Leiden (UBL) aangepast. Op onze pagina over bibliotheekdiensten tijdens de coronamaatregelen vindt u een up-to-date overzicht van alle diensten die we momenteel bieden.

Dienstverlening UBL tijdens de coronamaatregelen
Bezoekadres Postadres
Van Steenis Gebouw
Einsteinweg 2
2333 CC Leiden
Van Steenis Gebouw
2300 RA Leiden

Lenen

Bij de afhaallocatie Van Steenis kunnen houders van een bibliotheekpas, zonder afspraak, aangevraagde bibliotheekmaterialen afhalen. U hebt hiervoor altijd uw geldige en geactiveerde LU-Card nodig.

Boeklockers

In het Van Steenis Depot bevindt zich een afhaallocatie met boeklockers voor aangevraagde, uitleenbare bibliotheekmaterialen van de Universitaire Bibliotheken Leiden. Om bij deze locatie materialen te kunnen afhalen kiest u bij uw aanvraag in de catalogus voor de afhaallocatie ‘Van Steenis Depot’.

Uitleenbare materialen die op werkdagen vóór 16:00 uur zijn aangevraagd liggen de volgende werkdag vanaf 16:00 uur voor u klaar in een locker. Zodra een aangevraagd item beschikbaar is sturen wij u een e-mail.

Bij eventuele problemen of vragen over de lockers kunt u contact opnemen met de Science Library.