Van Steenis Depot

In verband met de landelijke richtlijnen rond het coronavirus is de dienstverlening van de Universitaire Bibliotheken Leiden (UBL) aangepast.

Een up-to-date overzicht van de diensten die we momenteel kunnen bieden vindt u op onze pagina over de dienstverlening van de UBL tijdens de coronamaatregelen.

Bezoekadres Postadres
Van Steenis Gebouw
Einsteinweg 2
2333 CC Leiden
Van Steenis Gebouw
2300 RA Leiden

In het Van Steenis Depot bevindt zich een afhaallocatie voor uitleenbare bibliotheekmaterialen van de Universitaire Bibliotheken Leiden. Om hier materialen te kunnen lenen kiest u bij uw aanvraag in de catalogus voor de afhaallocatie ‘Van Steenis Depot’.

Uitleenbare materialen die op werkdagen vóór 16:00 uur zijn aangevraagd liggen de volgende werkdag vanaf 16:00 uur voor u klaar in een locker. Zodra een aangevraagd item beschikbaar is sturen wij u een e-mail.

Bij eventuele problemen of vragen over de lockers kunt u contact opnemen met de Science Library.