Van Steenis Depot

In verband met landelijke maatregelen rond het coronavirus zijn alle bibliotheeklocaties van de UBL gesloten.

Op onze pagina over dienstverlening tijdens het coronavirus vindt u een up-to-date overzicht van onze online diensten en de mogelijkheid om bij enkele locaties boeken te lenen via de boeklockers.

Bezoekadres Postadres
Van Steenis Gebouw
Einsteinweg 2
2333 CC Leiden
Van Steenis Gebouw
2300 RA Leiden

In het Van Steenis Depot bevindt zich een afhaallocatie van de Universitaire Bibliotheken Leiden. Om hier materialen te kunnen lenen kiest u bij uw aanvraag via de Catalogus voor de afhaallocatie ‘Van Steenis Depot’.

Uitleenbare materialen die op werkdagen vóór 16:00 uur zijn aangevraagd liggen de volgende werkdag vanaf 16:00 uur voor u klaar in een locker. Zodra een aangevraagd item beschikbaar is ontvangt u een e-mail.

Bij eventuele problemen of vragen over de lockers kunt u contact opnemen met de locatie Science Library.