Bibliotheek Sociale Wetenschappen

In verband met landelijke maatregelen rond het coronavirus zijn alle bibliotheeklocaties van de UBL gesloten.

Op onze pagina over dienstverlening tijdens het coronavirus vindt u een up-to-date overzicht van onze online diensten en de mogelijkheid om bij enkele locaties boeken te lenen via de boeklockers.

Bezoekadres Postadres
Pieter de la Court Gebouw
Wassenaarseweg 52
2333 AK Leiden
Bibliotheek Sociale Wetenschappen
2300 RB Leiden

De bibliotheek in het kort

In Bibliotheek Sociale Wetenschappen zijn 210 studieplekken, waarvan 60 werkplekken met computer. Er is een loungeplek met zitjes en tijdschriften.

De vrij toegankelijke boekencollectie staat gerangschikt volgens de Library of Congress Classification. Een groot deel van de collectie is verhuisd naar de Universiteitsbibliotheek; deze boeken kunt u aanvragen via de catalogus

Boeken afhalen via lockers

Aangevraagde boeken worden in boeklockers klaargelegd. Boeken die hierin zijn geplaatst zijn ook na sluitingstijd van de bibliotheek op te halen.