Bibliotheek Rechten

Bibliotheekdiensten en corona

In verband met de landelijke richtlijnen rond het coronavirus is de dienstverlening van de Universitaire Bibliotheken Leiden (UBL) aangepast. Op onze pagina over bibliotheekdiensten tijdens de coronamaatregelen vindt u een up-to-date overzicht van alle diensten die we momenteel bieden.

Dienstverlening UBL tijdens de coronamaatregelen
Bezoekadres Postadres
Kamerlingh Onnes Gebouw
Steenschuur 25
2311 ES Leiden
Bibliotheek Rechten
2300 RA Leiden

Toegang tot de Bibliotheek Rechten

De Bibliotheek Rechten in het KOG is momenteel alleen toegankelijk voor studenten van de Universiteit Leiden die een studieplek hebben gereserveerd (toegang gedurende het tijdsblok van de reservering). Er zijn twee studieplekken beschikbaar voor promovendi aan de Universiteit Leiden.

Voor het bezoeken van de bibliotheken hebt u altijd uw geldige en geactiveerde LU-Card nodig.

Lenen

Op dit moment kunt u bij de Bibliotheek Rechten geen boeken lenen of inleveren.

Uitleenbare boeken kunt u aanvragen via de catalogus en kiezen voor één van de beschikbare afhaallocaties: de UB, de Bibliotheek Sociale Wetenschappen, Van Steenis Depot en de Bibliotheek Wijnhaven.

Verlaat onze website om deze video te bekijken.

Studieplekken en computerfaciliteiten

Alleen studenten van de Universiteit Leiden kunnen in de Bibliotheek Rechten een studieplek reserveren. Twee studieplekken kunnen door promovendi van de Universiteit worden gereserveerd.

• 136 studieplekken met computer op de begane grond
  • 259 studieplekken zonder computer op de begane grond, de eerste verdieping en de entresol