Bibliotheek Rechten

Kamerlingh Onnes Gebouw
Steenschuur 25
2311 ES Leiden
E-mail of maak gebruik van Stel een vraag

Bibliotheek Rechten
2300 RA Leiden

Toegang

Om toegang te hebben tot de Bibliotheek Rechten hebt u een geldige LU-Card nodig.

De Bibliotheek Rechten zal met ingang van 15 oktober 2018 gedurende het collegejaar niet toegankelijk zijn voor studenten van andere universiteiten en hogescholen, en voor scholieren tot 18 jaar.

Studieplekken en computerfaciliteiten

• 136 plaatsen met computer op de begane grond;
  • 259 studieplekken zonder computer op de begane grond, 1ste verdieping en de entresol.

Tijdens tentamenperiodes zijn de werkgroepzalen B020 en B026 toegankelijk voor studie en/of gebruik van bibliotheekmateriaal, voor zover de onderwijsplanning dit toelaat. De zalen zijn tijdens de tentamenperiodes uitsluitend via de bibliotheek bereikbaar. Bij de portiersloge van het KOG is op het smartboard zichtbaar welke zaal op dat moment beschikbaar is.

Vrije computers