Universiteit Leiden

nl en

Bibliotheek Rechten

 

In verband met de landelijke richtlijnen rond het coronavirus is de dienstverlening van de Universitaire Bibliotheken Leiden (UBL) aangepast.  

 

Een up-to-date overzicht van de diensten die we momenteel kunnen bieden vindt u op onze pagina over de dienstverlening van de UBL tijdens de coronamaatregelen.

 

Bezoekadres Postadres
Kamerlingh Onnes Gebouw
Steenschuur 25
2311 ES Leiden
Tel: 071 527 7515
Bibliotheek Rechten
Postbus 9520
2300 RA Leiden

Toegang

Om toegang te hebben tot de Bibliotheek Rechten hebt u een geldige bibliotheekpas (LU-Card) nodig. Bezoekers van de bibliotheek Rechten kunnen een LU-Card laten maken bij de Universiteitsbibliotheek op de Witte Singel.

Studenten van andere onderwijsinstellingen en houders van een betaalde pas die de bibliotheek niet specifiek en aantoonbaar voor de collecties bezoeken, hebben geen toegang tot de Bibliotheek Rechten.

Deze video kan niet worden getoond omdat u geen cookies heeft geaccepteerd.

Verlaat onze website om deze video te bekijken.

Studieplekken en computerfaciliteiten

  • 136 plaatsen met computer op de begane grond;
  • 259 studieplekken zonder computer op de begane grond, 1ste verdieping en de entresol.

Tijdens tentamenperiodes zijn de werkgroepzalen B020 en B026 toegankelijk voor studie en/of gebruik van bibliotheekmateriaal, voor zover de onderwijsplanning dit toelaat. Deze zalen zijn tijdens de tentamenperiodes alleen via de bibliotheek bereikbaar. Bij de portiersloge van het KOG ziet u op het smartboard welke zaal op dat moment beschikbaar is.

Beschikbare computers

Deze website maakt gebruik van cookies.