Universiteit Leiden

nl en

Collegeplanken

Op een collegeplank staan tijdelijk alle benodigde boeken van een bepaald college bij elkaar.

Bibliotheekdiensten en corona

In verband met de landelijke richtlijnen rond het coronavirus is de dienstverlening van de Universitaire Bibliotheken Leiden (UBL) aangepast. Op onze pagina over bibliotheekdiensten tijdens de coronamaatregelen vindt u een overzicht van de diensten die we momenteel bieden.

Dienstverlening UBL tijdens de coronamaatregelen

Op aanvraag van een docent kan literatuur op een van de onderstaande locaties worden klaargezet. De materialen van de collegeplanken worden niet uitgeleend.

Voor studenten is het noodzakelijk een studieplek in de bibliotheek te reserveren om toegang tot de collegeplanken te krijgen.

Studenten van de Universiteit Leiden die slechts kort de materialen van een collegeplank in de UB of de Bibliotheek Wijnhaven willen raadplegen, kunnen een speciale collegeplank-studieplek boeken voor 1 uur. Voor de UB regel je dit telefonisch (receptie UB, 071-5272800), voor Wijnhaven per email.

De collegeplanken van de UB en de Asian Library zijn tijdelijk gehuisvest in het Informatiecentrum Huygens op de begane grond; hier bevinden zich ook de te reserveren zitplaatsen.

Locaties:

Deze website maakt gebruik van cookies.