Universiteit Leiden

nl en

Groepsruimtes

Voor studenten van de Universiteit Leiden die willen samenwerken, beschikken de bibliotheken over diverse groepsruimtes.

De Universiteitsbibliotheek (UB) biedt studenten van de Universiteit Leiden acht samenwerkruimtes. Alle ruimtes beschikken over een smartboard met toebehoren. Ruimtes moeten van tevoren worden gereserveerd via het online reserveersysteem van de Universiteit Leiden.

De Bibliotheek Wijnhaven beschikt over enkele samenwerkruimtes voor studenten van de Universiteit Leiden. De zaaltjes hebben een 55” touchscreen met ingebouwde computer en aansluitmogelijkheid voor een laptop.

Groepsruimtes in Wijnhaven kunnen worden gereserveerd op de dag zelf, voor maximaal 2 uur, via Mapiq.

Cinema room ‘Vos’
De Asian Library in de UB beschikt over een ruime cinema room voor groepen van maximaal 15 personen. Uitgebreide informatie vindt u op de pagina van de Asian Library.

Groepsruimte ‘Kern’
Om 'Kern' te kunnen gebruiken reserveert één van de deelnemers de ruimte, via het online reserveersysteem voor studieplekken. De minimale bezetting voor een groepsruimte is 3 studenten. Tijdens tentamenperiodes worden de werkplekken in de groepsruimtes beschouwd als individuele studieplekken. Deze zijn dan ook alleen individueel te reserveren.

Deze website maakt gebruik van cookies.