Universiteit Leiden

nl en

Groepsruimtes

Voor studenten en onderzoekers van de Universiteit Leiden die willen samenwerken, beschikken de bibliotheken over diverse groepsruimtes.

Bibliotheekdiensten en corona

In verband met de landelijke richtlijnen rond het coronavirus is de dienstverlening van de Universitaire Bibliotheken Leiden (UBL) aangepast. Op onze pagina over bibliotheekdiensten tijdens de coronamaatregelen vindt u een overzicht van de diensten die we momenteel bieden.

Dienstverlening UBL tijdens de coronamaatregelen

Om als groepje van twee of drie studenten in coronatijden samen te kunnen werken in een groepsruimte, moet iedereen apart een plek reserveren. Niet alle plaatsen zijn beschikbaar.

Ook in de groepsruimtes geldt het universitaire campusprotocol en vragen we u de onderlinge afstand van minimaal 1,5 meter te respecteren.

De Bibliotheek Wijnhaven beschikt over enkele samenwerkruimtes voor studenten van de Universiteit Leiden. De zaaltjes hebben een 55” touchscreen met ingebouwde computer en aansluitmogelijkheid voor een laptop.

De Universiteitsbibliotheek (UB) biedt studenten van de Universiteit Leiden acht samenwerkruimtes. Alle zaaltjes beschikken over een smartboard met toebehoren.

Cinema room ‘Vos’
De Asian Library in de UB beschikt over een ruime cinema room voor groepen van maximaal 15 personen. Uitgebreide informatie vindt u op de pagina van de Asian Library.

Groepsruimte ‘Kern’
Ook om samen te kunnen werken in groepsruimte 'Kern' geldt dat momenteel iedereen apart een plek moet reserveren. Niet alle plaatsen zijn beschikbaar.

Deze website maakt gebruik van cookies.