Universiteit Leiden

nl en

Honderdste Course Reserve aangevraagd!

Sinds de UBL afgelopen zomer een nieuwe en verbeterde dienst voor het aanvragen van collegeplanken introduceerde hebben al veel docenten hiervan gebruik gemaakt. Vandaag verwerkte de UBL de honderdste aanvraag van een collegeplank in de UB voor Casper de Jonge, docent Griekse Taal en Cultuur van Faculteit Geesteswetenschappen voor zijn collegereeks "Retorica en Recht". Een mooie mijlpaal!

Met de nieuwe dienst kunnen docenten gemakkelijk online literatuurlijsten samenstellen en artikelen, video’s, monografieën en krantenartikelen beschikbaar maken voor studenten via een link in Blackboard.

"Wat een vrolijk nieuws! Ik moest even wennen, maar nu gaat het heel makkelijk met de cursusplanken in het nieuwe systeem. Dank voor de service!" aldus Casper de Jonge, docent Griekse Taal en Cultuur.

Bezoek (Online) collegeplank aanvragen voor meer informatie.

Diensten voor docenten
Wist u dat de UBL meer diensten heeft voor docenten? Zie onze website voor meer informatie over hoe informatievaardigheden een plaats te geven in uw onderwijs en hoe studenten te laten werken met bronnenmateriaal via onze Bijzondere Collecties

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie