Universiteit Leiden

nl en

Jaarverslag 2023 van Universitaire Bibliotheken Leiden

In het jaarverslag van de Universitaire Bibliotheken Leiden (UBL) geven we niet alleen een terugblik op het afgelopen jaar maar kijken we ook vooruit.

2023 stond in het teken van bouwen en verbouwingen. De voorbereidingen voor de inrichting van drie nieuwe bibliotheken en de verhuizing van delen van onze collecties waren in volle gang. Binnen het themaprogramma Caribische collecties organiseerden we de tentoonstelling ‘Strijden ga ik – Anton de Kom en de Surinaamse Studenten Unie’ in Museum De Lakenhal. Ook met andere musea maakten we tentoonstellingen, waardoor we topstukken uit de collecties aan het publiek konden laten zien. In bijgaand jaarverslag zetten we alle activiteiten op een rij.

Deze website maakt gebruik van cookies.