Universiteit Leiden

nl en

Nieuw contract VSNU en Wolters Kluwer Nederland voor Open Access

Wolters Kluwer en de VSNU hebben nieuwe afspraken gemaakt over Green Open Access voor juridische en fiscale vakliteratuur.

Onderzoekers van Nederlandse universiteiten die artikelen publiceren in de 27 wetenschappelijke tijdschriften uit de verder overwegend vakliteraire collectie kunnen na een embargoperiode van 6 tot 12 maanden deze artikelen via Green Open Access in het publieke domein plaatsen, met name via Scholarly Publications. Deze overeenkomst is vooral van belang omdat de groep wetenschappers, die ervan kan profiteren, tot nu toe nog weinig mogelijkheden heeft gehad om Open Access te publiceren op hun vakgebied.

Open Access uitgaven en de bijbehorende embargotermijnen
Deze website maakt gebruik van cookies.