Universiteit Leiden

nl en

Bibliotheek

Nieuwe fase voor Middle Eastern Library: sleuteloverdracht Herta Mohr gebouw

21 maart 2024

Met de sleuteloverdracht van het Herta Mohr gebouw eerder deze week, werd een nieuwe fase in de realisatie van de nieuwe Middle Eastern Library ingeluid. De bouw is officieel afgerond, wat betekent dat het gebouw nu verder kan worden ingericht.

In de aankomende maanden worden de kantoren door het hele gebouw voorzien van het nodige meubulair en wordt de coffee corner ingericht, maar wordt ook begonnen met het verhuizen van honderden meters boeken naar de bibliotheek.

We houden onze gebruikers op de hoogte van ontwikkelingen van de verdere inrichting van de bibliotheek via sociale media. Volg ons op Twitter, Instagram of Facebook om op de hoogte te blijven.

Deze website maakt gebruik van cookies.