Universiteit Leiden

nl en

Bibliotheek

Proefabonnement Globe Law Online

16 november 2023

De UBL heeft tot en met 31 december 2023 toegang tot Global Law Online. Global Law Online bevat juridische boeken en tijdschriftpublicaties die meestal zijn geschreven door professionals op juridisch gebied, met de nadruk op het Verenigd Koninkrijk en internationaal handelsrecht.

Het platform geeft toegang tot de boekenreeks Law Firm Management, naast boeken gepubliceerd door IBA en Ark Publishing over IP- en mediarecht, energie, bank- en handelsrecht. Beschikbare tijdschriften zijn Modern Lawyer en The International Family Offices Journal.

Quick Start Guide

Vanwege de gekozen cookie-instellingen kunnen we deze video hier niet tonen.

Bekijk de video op de oorspronkelijke website of
Deze website maakt gebruik van cookies.