Universiteit Leiden

nl en

Bibliotheek

Volledige toegang tot Annual Reviews

10 januari 2023

Vanaf januari 2023 wordt de toegang tot Annual Reviews uitgebreid tot het volledige aanbod van 51 tijdschriften (lopende jaar en archieven). 

Annual Reviews zijn een verzameling tijdschriften met gezaghebbende, analytische reviews binnen de biomedische, natuurkundige en sociale wetenschappen. Elk artikel filtert relevant primair onderzoek om onderzoekers wegwijs te maken in nieuwe ontwikkelingen op hun vakgebied. Bovendien bevat elk artikel of hoofdstuk een uitgebreide bibliografie! 

Vooral nuttig voor onderzoek in:

Biomedische wetenschappenEconomie
Rechtsgeleerdheid
Wiskunde
Geneeskunde
Natuurwetenschappen
Farmacie
Politicologie
Psychologie
Sociologie
Statistiek

Subscribe to Open

Deze nieuwe licentie is gebaseerd op Subscribe to Open (S2O) principes. Dit bedrijfsmodel maakt gebruik van abonnementsbetalingen om tijdschriften met beperkte toegang om te zetten in volledig Open Access (OA), mits voldoende bibliotheken participeren. 

Wij geloven dat wij, door het S2O-model te steunen, kunnen bijdragen tot een meer divers en daardoor gezonder Open Access-publicatiesysteem: aangezien auteurs niet hoeven te betalen om te publiceren, biedt het S2O-model OA-publicatiemogelijkheden aan academici over de hele wereld, onafhankelijk van de manier waarop hun onderzoek wordt gefinancierd.

U kunt meer lezen over het S2O-model op de website van Annual Reviews.

What is Annual Reviews?

Vanwege de gekozen cookie-instellingen kunnen we deze video hier niet tonen.

Bekijk de video op de oorspronkelijke website of
Deze website maakt gebruik van cookies.