Bibliotheekpanel

Via het Bibliotheekpanel geven studenten en medewerkers van de Universiteit Leiden hun mening over de diensten en producten van de Universitaire Bibliotheken Leiden (UBL).

Waarom een bibiotheekpanel?

Het Bibliotheekpanel is door de UBL ingesteld om te horen hoe studenten en medewerkers denken over de (toekomstige) diensten en producten van de UBL. Panelleden ontvangen maximaal drie keer per jaar een korte enquête. Deze enquêtes kunnen gaan over het gebruik van de Catalogus, wensen voor de UBL-website, het gebruik van mobiele apparaten voor toegang tot onze digitale publicaties of over tal van andere zaken waarover wij graag uw mening horen.

Aanmelden

Ben je student of medewerker aan de Universiteit Leiden en wil je ook graag meepraten over de diensten en producten van de UBL, meld je dan hieronder aan. Elke vijftigste aanmelder voor het Bibliotheekpanel ontvangt een bioscoopbon van 20 euro. Onder de deelnemers worden bovendien per enquête twee bioscoopbonnen van 20 euro verloot. Meld je via deze link aan.