Universiteit Leiden

nl en

Coronavirus literatuur en databases

Om barrières weg te nemen en beter inzicht te bieden in welke behandelstrategieën wel en niet werken, stellen veel uitgevers en andere aanbieders alles in het werk om informatie rond het coronavirus (COVID-19) publiek beschikbaar te maken. Uitgevers versnellen het publicatieproces, maken overzichten van literatuur en databases op hun platforms en bieden gratis toegang tot boeken en artikelen die kunnen helpen het virus en de consequenties ervan beter te begrijpen. Enkele uitgevers hebben zelfs restricties op data mining opgeheven, zodat hun collecties gebruikt kunnen worden voor iedere vorm van onderzoek.

Literatuur en databases

Een overzicht van bronnen is raadpleegbaar op Literatuur over corona.

Informatie en updates UBL

De UBL biedt beperkte dienstverlening tijdens het coronavirus.

Deze website maakt gebruik van cookies.