Uw mening over de bibliotheek telt!

Wat vindt u van onze bibliotheken, de (digitale) collecties, diensten en het bibliotheekpersoneel? De Universitaire Bibliotheken Leiden (UBL) willen het graag weten!

Daarom houden wij een webenquête onder alle studenten en medewerkers van de Universiteit Leiden. Op 4 november 2019 ontvangt u via uw universitaire mailadres een uitnodiging om hieraan mee te werken. We stellen 16 vragen en  het beantwoorden kost ongeveer 7 minuten.

Aan de hand van de resultaten van dit onderzoek kan UBL haar diensten doelgericht verbeteren, zodat u (meer) tevreden over de bibliotheken kunt zijn. Ook als u vrijwel geen gebruik maakt van de fysieke bibliotheken, maar wel van de digitale informatie, is uw mening belangrijk.

De belangrijkste conclusies uit het onderzoek zullen wij naar verwachting half januari 2020 bekend maken. Natuurlijk houden wij u ook op de hoogte van de verbeteracties die we op basis van dit onderzoek zullen inzetten.

Deelnemers aan de enquête maken kans op

• 1 iPad, 128 GB
  • 5 bioscoopbonnen ter waarde van € 25

Voor dit onderzoek wordt gebruik gemaakt van LibQual+, een internationaal onderzoeksinstrument dat al door meer dan 1 miljoen bibliotheekgebruikers wereldwijd is ingevuld.

Medewerkers van het LUMC en studenten geneeskunde ontvangen geen uitnodiging voor het onderzoek.