Get Started!

Gedurende de eerste weken van het jaar heet de Universitaire Bibliotheken Leiden nieuwe studenten van harte welkom in de bibliotheek. Tijdens de Get Started periode tussen 9 september en 4 oktober worden in verschillende bibliotheken in Leiden en Den Haag activiteiten georganiseerd. Daarnaast helpt het Get Started team nieuwe studenten met het activeren van hun nieuwe LU-Card en staan bibliotheekmedewerkers klaar om vragen te beantwoorden over studeren in de bibliotheek en het gebruik van onze collecties.

LU-Card activeren

Vanaf 9 september helpt het Get Started team twee weken lang van maandag tot en met donderdag tussen 12:00 en 16:00 met het activeren van jouw nieuwe LU-Card. Je hebt je LU-Card nodig om bibliotheken binnen te kunnen, boeken te lenen en om gebruik te maken van printers in de bibliotheek en op jouw faculteit. Check voor meer informatie over het aanvragen en activeren van je LU-Card de Get Started site.

Activiteiten

Maak meteen van de gelegenheid gebruik om een kijkje te nemen op je nieuwe studieplek! Leen voor de eerste keer een boek in de Universiteitsbibliotheek door op blind-book-date te gaan. Of geniet van een zomers drankje of een kop koffie terwijl een van onze professionals je wat basisinformatie over het gebruik van onze faciliteiten geeft.

Meer weten?

Wil je meer weten over Get Started, bekijk dan onze site. Voor actuele informatie over gebeurtenissen in de bibliotheek en activiteiten tijdens Get Started kun je ons volgen op Twitter, Facebook en Instagram