Meer dan 500 nieuwe boeken beschikbaar door aanschafsuggesties

Wij begrijpen hoe frustrerend het kan zijn wanneer je het boek dat je nodig hebt niet kunt vinden. Daarom zijn we verheugd te kunnen melden dat meer dan 500 aanvragen via het verleden jaar gestarte formulier "Aanschafsuggesties" in de collectie van de UBL zijn opgenomen.

Studenten en onderzoekers vanuit de gehele universiteit hebben gebruik gemaakt van onze dienst voor het aanvragen van een boek wanneer geen exemplaar beschikbaar was in de bibliotheek. Bijna 85% van alle verzoeken werd gedaan door studenten en onderzoekers van de Faculteit der Geesteswetenschappen. Tweede in het indienen van verzoeken was de Faculty of Governance and Global Affairs. Populaire onderwerpen waren politieke theorie, duurzaamheid en Chinese literatuur.

Dus, als je iets hebt dat je graag zou hebben toegevoegd aan de collecties van de bibliotheek, aarzel dan niet een aanvraag in te dienen!