Universiteit Leiden

nl en

Boek Voyage of Discovery wint goud op Frankfurter Buchmesse

Tijdens de Frankfurter Buchmesse heeft de publicatie Voyage of Discovery. Exploring the collections of te Asian Library at Leiden University goud gewonnen in de categorie geschiedenis van de MGIP Book Award 2018.

Aan de hand van bijzondere collectiestukken beschrijven 29 auteurs, waaronder diverse conservatoren van Universitaire Bibliotheken Leiden, in Voyage of Discovery hoe zij de verzamelingen gebruiken voor hun onderzoek. Tijdens de Grand Opening van de Asian Library  op 14 september 2017 in de Pieterskerk overhandigde rector magnificus Carel Stolker de koningin het eerste exemplaar van het rijk ge├»llustreerd boek over de Asian Library.

Voyage of Discovery is een uitgave van Leiden University Press.  

Deze website maakt gebruik van cookies.