Jaarverslag Universitaire Bibliotheken Leiden 2016 – 2017

Zowel 2016 als 2017 waren zeer bijzondere jaren voor de Universitaire Bibliotheken Leiden (UBL). Een van de hoogtepunten was de feestelijke opening van de Asian Library door Koningin Máxima op 14 september 2017, gevolgd door de Tour of Asia die middag met meer dan 1.200 genodigden die deelnamen aan lezingen, debatten en workshops en die tentoonstellingen bezochten. Maar er was uiteraard zoveel meer.

In het jaarverslag 2016-2017 blikken we aan de hand van elf thema’s – waaronder het Centre for Digital Scholarship, open access en datamanagement, dienstverlening, bijzondere collecties, UNESCO Werelderfgoed, digitalisering, crowdsourcing, bezoek, schenkingen en aankopen- terug op twee fantastische jaren.

Hier kunt u het jaarverslag Universitaire Bibliotheken Leiden 2016 – 2017 raadplegen.