Universiteit Leiden

nl en

Deelname Afrika-Studiecentrum onderlinge boekleveranties UBL

Met ingang van 19 februari 2018 neemt de bibliotheek van het Afrika-Studiecentrum deel in de onderlinge boekleverantie van de Universitaire Bibliotheken Leiden en kunnen leners vanaf die datum kiezen uit 8 bibliotheeklocaties voor de bezorging van de boeken die zij in de catalogus aangevraagd hebben.

Het betreft de volgende pickup locaties: African Studies Centre Library, Law Library, Science Library, Social and Behavioural Sciences Library, University Library, Van Steenis Depot, Walaeus Library en Wijnhaven Library, The Hague. Uiteraard kunnen geleende boeken ook op elk van deze locaties worden ingeleverd. Leners krijgen een mail wanneer de aanvragen klaar liggen bij balies of lockers.

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie