Studieplekken Asian Library

25 augustus 2022

Per 1 september 2022 zal het gebruik van studieplekken in de Asian Library anders worden georganiseerd. Alle bezoekers van de Universiteitsbibliotheek (UB) hebben toegang tot de Asian Library, maar een groot deel van de studieplekken zal alleen beschikbaar zijn voor studenten Asian Studies van de Universiteit Leiden.

Studieplekken voor studenten Asian Studies

Veel studieplekken in de Asian Library worden voorzien van een donkerblauwe sticker. Deze plaatsen zijn beschikbaar voor studenten Asian Studies van de Universiteit Leiden, na online reservering. In tentamenweken geldt dit voor vrijwel alle studieplekken binnen de Asian Library, uitgezonderd de plaatsen voorzien van een witte sticker.

Asian Studies omvat de studierichtingen Chinastudies, Japanstudies, Koreastudies, Zuid- en Zuidoost-Aziƫstudies en de masteropleidingen Aziƫstudies.

Studieplekken voor andere bezoekers

Buiten tentamenperiodes kunnen de studieplekken in de Asian Library die zijn voorzien van een witte of lichtblauwe sticker, vrij gebruikt worden door alle bezoekers. In tentamentijd kunnen alleen de werkplekken voorzien van een witte sticker vrij worden gebruikt.

Asian Library studieplekken voorzien van een... Buiten tentamenperiodes In tentamenperiodes
Donkerblauwe sticker Studenten Asian Studies van de Universiteit Leiden, na online reservering Studenten Asian Studies van de Universiteit Leiden, na online reservering
Lichtblauwe sticker Vrij te gebruiken

Studenten Asian Studies van de Universiteit Leiden, na online reservering