Werkzaamheden naast de UB

13 mei 2022

Van half mei tot begin juni vinden er (sloop-)werkzaamheden plaats in de gebouwen aan de Van Wijkplaats, vlak naast de Universiteitsbibliotheek (UB). De werkzaamheden, nodig voor de ontwikkeling van de Humanities Campus, kunnen mogelijk enige geluidsoverlast binnen de bibliotheek geven.

Studeren in de UB

In de studieruimtes in het midden- en noordelijke gebied van de UB - de studiezaalingangen 4 - 8 en de ruimtes op de begane grond - zal naar verwachting het minste te horen zijn van de bouwgeluiden.

Bij de receptie van de UB zijn gratis oordopjes beschikbaar. Neem bij ernstige geluidsoverlast contact met ons op via 'Stel een vraag'.

Fietsparkeren

In verband met de werkzaamheden voor de Humanities Campus is een deel van de fietsenrekken rond de UB verwijderd. Fietsers kunnen gebruikmaken van de stalling tussen de UB en de Matthias de Vrieshof en van de inpandige fietsenstallingen in Lipsius en Reuvens.

De fietsenstalling aan de voorkant van de UB wordt weer ingericht zodra dit mogelijk is. Aan de zijde van de Van Eyckhof zijn de fietsplekken voor langere tijd niet beschikbaar.