Universiteit Leiden

nl en

Bibliotheek

Werkzaamheden rond de UB

21 februari 2022

De komende maanden vinden er diverse werkzaamheden plaats rondom de Universiteitsbibliotheek (UB). Er wordt gewerkt aan de aanleg van de warmte-koudeopslag als duurzame energievoorziening voor de Humanities Campus en de UB. 

  • In de week van 21 februari worden de bomen aan de singelzijde tijdelijk verhuisd, om ruimte te maken voor de bouwplaats. Na de renovatie worden alle bomen weer op hun vertrouwde locatie teruggeplaatst
  • In maart zijn er werkzaamheden rond het voorplein bij de Van Eyckhof / Van Wijkplaats
  • Van half maart tot en met juni zullen er werkzaamheden plaatsvinden bij de Matthias de Vrieshof

Vanwege de aanvoer van materialen en het opbouwen van de bouwplaats kan er enige hinder zijn voor bezoekers van de UB.

Fietsenstalling

In verband met de werkzaamheden is een deel van de fietsenrekken bij de UB verwijderd. Fietsers kunnen gebruikmaken van de tijdelijke stalling tussen de UB en de Matthias de Vrieshof en van de inpandige fietsenstallingen in Lipsius en Reuvens. Deze locaties worden met borden aangegeven. 

De fietsenstalling aan de voorkant van de UB wordt in mei weer ingericht. Aan de zijde van de Van Eyckhof zijn de fietsplekken voor langere tijd niet beschikbaar.

Deze website maakt gebruik van cookies.