Universiteit Leiden

nl en

Bibliotheek, Facilitair, ICT, Onderwijs, Onderzoek

Technische storing printen grotendeels opgelost - uitleen weer mogelijk

5 juli 2021

De technische storing in het systeem waarmee op de campus van de Universiteit Leiden geprint wordt is grotendeels opgelost. Het is wederom mogelijk om gebruik te maken van de multifunctionele apparaten binnen locaties van de Universitaire Bibliotheken Leiden (UBL) met een LU-Card. 

Eerder was het door deze storing niet mogelijk om boeken, journals en andere materialen uit te lenen, maar deze dienst is weer hersteld. Boeken en andere bibliotheekmaterialen worden weer zonder vertraging geleverd.

Heeft u vragen over de storing of printen binnen gebouwen van de universiteit of over uitleen van bibliotheekmaterialen? Neem contact met ons op via Stel een vraag.

Volg ons op sociale media voor updates:

Deze website maakt gebruik van cookies.