Universiteit Leiden

nl en

Bibliotheek, Facilitair, Onderwijs

Mogelijke geluidsoverlast door werkzaamheden in Universiteitsbibliotheek

12 juli 2021

Op 19 juli zullen in het Informatiecentrum Huygens in de Universiteitsbibliotheek de stopcontacten worden vervangen. Hierdoor zullen studieplekken in het Informatiecentrum Huygens op 19 juli niet beschikbaar zijn voor reservering.

Vanaf 19 juli wordt ook begonnen met het vervangen van lichtarmaturen in het Informatiecentrum Huygens, de studiezalen op de eerste verdieping en de Leeszaal Bijzondere Collecties. Deze werkzaamheden zullen duren tot en met 29 augustus en zouden eventueel tot geluidsoverlast kunnen leiden.

Heeft u vragen over de werkzaamheden of klachten over geluidsoverlast? Neem contact met ons op via Stel een vraag.

Deze website maakt gebruik van cookies.