Aangevraagde boeken afhalen bij bibliotheken Rechten en Science

27 mei 2021

Met ingang van 1 juni zijn de Bibliotheek Rechten en de Science Library weer beschikbaar als afhaal- en inleverlocatie voor aangevraagde boeken en andere materialen. Dit geldt ook voor IBL-boekaanvragen via WorldCat.

Vraag de gewenste items van tevoren aan via de catalogus en kies de pick-up location die u het beste uitkomt. Zodra een item kan worden afgehaald krijgen gebruikers een email. Het is niet mogelijk om de materialen zelf uit de kast te pakken.

Toegang per 1 juni

• Studenten van de Universiteit Leiden die een studieplek hebben gereserveerd hebben toegang tot de bibliotheek gedurende het door hen gereserveerde tijdsblok.
  • Houders van een geldige bibliotheekpas hebben alleen toegang tot de bibliotheek voor het afhalen en retourneren van aangevraagde materialen. U hoeft hiervoor geen afspraak te maken.

Geen automatische verlengingen meer

Met ingang van 1 juni stopt de UBL met het automatisch verlengen van uw leningen. De gebruikelijke rappel- en boeteregeling is weer van toepassing.