Openingstijden bibliotheken rond de komende feestdagen

22 april 2021

Op Bevrijdingsdag, de dag na Hemelvaart en 1e en 2e Pinksterdag zijn enkele locaties van de Universitaire Bibliotheken Leiden geopend volgens de dan geldende tijdslots. Op Koningsdag en op Hemelvaartsdag zijn alle bibliotheeklocaties gesloten.

Locaties en tijden

Geopend:

• 14 mei
  • 23 en 24 mei

(Volgens de in mei geldende tijdslots. De LU-Cardbalie in de UB is op deze dagen gesloten)

• 13 mei

Geopend:

• 23 en 24 mei (ochtend- en middagtijdslots)

• 13 en 14 mei

• 13 en 14 mei
  • 23 en 24 mei

Aangevraagde materialen

Op bovengenoemde dagen is er geen boekentransport tussen de bibliotheeklocaties. Aanvragen die naar een andere locatie moeten worden gebracht kunnen enkele dagen later beschikbaar komen dan gebruikelijk.

Wacht de email af die verstuurd wordt zodra een boek klaarligt, zodat u niet voor niets naar de bibliotheek komt. Voor het afhalen van materialen hoeft u geen afspraak te maken.

Bibliotheekdiensten en corona

In verband met de landelijke richtlijnen rond het coronavirus is de dienstverlening van de Universitaire Bibliotheken Leiden (UBL) aangepast. Op onze pagina over bibliotheekdiensten tijdens de coronamaatregelen vindt u een up-to-date overzicht van alle diensten die we momenteel bieden.

Dienstverlening UBL tijdens de coronamaatregelen