Beperkte heropening NINO-bibliotheek vanaf 28 september

24 september 2020

Dienstverlening NINO-bibliotheek tijdens de coronamaatregelen

Vanaf 28 september is de NINO-bibliotheek weer beperkt geopend. Er zijn voorlopig alléén studieplekken beschikbaar voor NINO-fellows en studenten en promovendi van de Universiteit Leiden van de studierichtingen ONOS en CAC. Momenteel zijn er, van maandag tot en met donderdag, 25 werkplekken op reserveringsbasis beschikbaar tijdens het ochtend tijdsblok van 9.00 tot 12.00 uur. Kijk voor meer gedetailleerde informatie op de website van de NINO-bibliotheek.

Aanvragen van een werkplek

Stuur om een studieplek te reserveren een e-mail naar nino@hum.leidenuniv.nl.

Aanvragen moeten worden ingediend voor de volgende werkdag; de aanvraag moet uiterlijk om 12.00 uur bij ons binnen zijn. Aanvragen voor maandag kunnen op donderdag en vrijdag worden ingediend. Wij laten u zo snel mogelijk weten of de aanvraag kan worden gehonoreerd. Bij het behandelen van de aanvragen wordt uitgegaan van de volgorde van binnenkomst.

Uw bezoek aan de NINO-bibliotheek

Voor bezoek aan de NINO-bibliotheek gelden dezelfde coronamaatregelen als op andere UBL locaties. Bekijk de regels op onze reserveringspagina.

Afmelding

Indien u onverwachts verhinderd bent, kunt u uw reservering annuleren via nino@hum.leidenuniv.nl.

Uitleen

Vanwege coronamaatregelen leent de NINO-bibliotheek momenteel ook boeken uit. Per boek wordt bekeken of het kan worden uitgeleend. Verzoeken voor uitlening voor korte duur van monografieën (niet van tijdschrift-onderdelen) kunnen worden gedaan via uitleen@library.leidenuniv.nl of via NINO-vakreferenten. Bekijk voor aanvraag of uw boek beschikbaar is in onze catalogus.