Bibliotheek, Onderwijs, Onderzoek

NIEUW: proefperiode voor SAGE Research Methods VIDEO

17 augustus 2020

Van 17 augustus tot en met 16 oktober (gedurende twee maanden) biedt de bibliotheek toegang tot het videopakket van SAGE Research Methods Online

SAGE Research Methods Video bevat meer dan 125 uur videomateriaal waaronder tutorials, case study video’s en interviews met experts. Het materiaal heeft betrekking op alle onderdelen van het M&T- en statistiekonderwijs. De video’s kunnen methoden en technieken tot leven brengen: in plaats van erover te lezen, kunnen studenten de toepassing van methoden in actie zien. Video’s opgeven als huiswerk kan de discussie tijdens werkgroepen stimuleren en via clips kunnen alternatieve gezichtspunten worden ingebracht. Video’s kunnen ook in BrightSpace worden ge-embed, bijvoorbeeld ter voorbereiding van tentamens. De video’s, waarvan 60% exclusief voor SAGE, bieden studenten extra hulp en ondersteuning bij het doorlopen van de diverse stappen in hun onderzoeksproject en het slagen voor hun studieonderdeel ‘Methoden en Technieken van onderzoek’.

Graag uw vragen en opmerkingen sturen naar vakreferent Marijke van Kester:

kester@library.leidenuniv.nl