Universiteit Leiden

nl en

Bibliotheek

Zomerrooster bibliotheken

8 juli 2020

Van 13 juli tot en met 23 augustus houden de Universitaire Bibliotheken Leiden een zomerrooster aan. Een compleet overzicht van alle huidige diensten en openingstijden vindt u op de pagina Coronavirus: dienstverlening UBL.

Studeren in de bibliotheken

Studenten van de Universiteit Leiden kunnen ook in de zomer een studieplek reserveren in de Universiteitsbibliotheek, de Bibliotheek Rechten, de Bibliotheek Sociale Wetenschappen en Bibliotheek Wijnhaven in Den Haag.

Leeszaal Bijzondere Collecties

Tijdens de zomer blijft de Leeszaal Bijzondere Collecties beperkt opengesteld voor onderzoekers van de Universiteit Leiden. Meer informatie vindt u op de pagina over de huidige dienstverlening van de UBL.

Deze website maakt gebruik van cookies.