Werkzaamheden boekenlift UB

29 juli 2020

In de maanden augustus en september wordt, na bijna 40 jaar trouwe en zeer intensieve dienst, de boekenlift in de Universiteitsbibliotheek vervangen door een gloednieuw transportsysteem.

De werkzaamheden zouden zo nu en dan voor enige geluidsoverlast kunnen zorgen. We doen er alles aan om de overlast tot een minimum te beperken. Via Twitter en Facebook houden we u op de hoogte.

Heeft u vragen over de werkzaamheden of wilt u overlast melden, neem dan contact met ons op via Stel een vraag.

Aangevraagde materialen

Ondanks de tijdelijke uitschakeling van het transportsysteem zal de levering van aangevraagde materialen doorgaan als gebruikelijk.

Afhankelijk van de plek en de aard van de werkzaamheden zou er mogelijk wat vertraging kunnen zijn in de levering van materialen via de boekenlockers in de UB.