Werkzaamheden boekenlift UB

13 oktober 2020

Na bijna 40 jaar trouwe en zeer intensieve dienst, wordt de boekenlift in de Universiteitsbibliotheek vervangen door een gloednieuw transportsysteem. Eind oktober hopen we het nieuwe systeem in gebruik te kunnen nemen.

De werkzaamheden zouden zo nu en dan voor enige geluidsoverlast kunnen zorgen. We doen er alles aan om de overlast tot een minimum te beperken. Via Twitter en Facebook houden we u op de hoogte.

Aangevraagde materialen

Ondanks de tijdelijke uitschakeling van het transportsysteem zal de levering van aangevraagde materialen doorgaan als gebruikelijk.

Afhankelijk van de plek en de aard van de werkzaamheden zou er mogelijk wat vertraging kunnen zijn in de levering van materialen via de boekenlockers in de UB.