Problemen met uMail?

7 september 2020

Voor uitleenrappels, reserveringsberichten en andere communicatie met studenten van de Universiteit Leiden en met alumni met een 's'-account, kan de bibliotheek alléén het universitaire uMailadres gebruiken.

Vanaf eind augustus 2020: migratie uMailboxen

Vanaf 24 augustus 2020 worden door de Universiteit Leiden alle uMailboxen overgezet naar een nieuwe omgeving. In circa 6 weken worden er zo’n 1000 mailboxen per dag overgezet.

Ervaart u problemen met uMail? Zie voor meer informatie de mededeling op de studentenwebsite van de Universiteit Leiden.

uMailforward opnieuw instellen

Mailforwards voor de uMail die zijn ingesteld vóór april 2020 zijn niet meer actief. In het nieuwsbericht van de Universiteit Leiden over de mailforwards vindt u meer informatie en een handleiding om een nieuwe forward in te stellen.