Bibliotheken gesloten op Hemelvaartsdag en Pinksteren

20 mei 2020

In verband met Hemelvaartsdag en Pinksteren zijn alle bibliotheeklocaties, ook de locaties waar u momenteel boeken kunt afhalen en terugbrengen, gesloten op 21 en 22 mei en op 1 juni.

Aangevraagde materialen zullen na deze sluitingsdagen mogelijk met enige vertraging beschikbaar komen. Wacht de email af die verstuurd wordt zodra een boek voor u klaarligt, zodat u niet voor niets naar de bibliotheek komt.

Aangepaste dienstverlening in verband met het coronavirus

Een up-to-date overzicht van de huidige diensten van de Universitaire Bibliotheken Leiden vindt u op onze pagina Coronavirus: dienstverlening UBL.

Herinnering: uMail en mailforwarding

Een herinnering voor studenten van de Universiteit Leiden en alumni die een account hebben met een 's'-nummer: in verband met de recente migratie van uMail naar een nieuwe omgeving zijn ingestelde mailforwards niet langer actief. In de helpdeskportal van de Universiteit vindt u meer informatie en een handleiding.