Uitleentermijn en verlenging

15 juni 2020

(Update 15 juni 2020)

Na de automatische verlenging van alle leningen van de Universitaire Bibliotheken Leiden (UBL) geldt op dit moment weer de gebruikelijke verleng- en rappelregeling.

De bibliotheeklocaties waar u geleende boeken kunt inleveren staan op onze pagina over de dienstverlening van de UBL tijdens de coronamaatregelen. Alle teruggebrachte boeken plaatsen we enkele dagen in quarantaine; leningen blijven dus nog enkele dagen in 'My account' zichtbaar.

Heeft u vragen over leningen? Neem dan contact met ons op via een reply op een ontvangen uitleenrappel of via Stel een vraag.

Geen emails ontvangen over uw leningen?

Aan alle leners die op dit moment boeken thuis hebben, zijn de afgelopen weken emails verstuurd over de automatische verlengingen én een overzicht van wat er op dit moment op uw account geregistreerd staat. Geen email ontvangen? Neem dan contact met ons op via Stel een vraag.

Voor studenten en alumni met een account met een 's'-nummer gebruikt de UBL het universitaire uMailadres. Na de recente migratie van uMail naar een nieuwe omgeving zijn ingestelde mailforwards niet langer actief. In de helpdeskportal van de Universiteit staat een handleiding om een nieuwe mailforward in te stellen.