Uitleentermijn bibliotheekboeken verlengd

20 mei 2020

Alle uitleningen van de Universitaire Bibliotheken Leiden zijn voor u verlengd tot 15 juni. Na deze automatische verlenging geldt weer de gebruikelijke verleng- en rappelregeling.

In enkele gevallen kan er een probleem zijn opgetreden bij de automatische verlenging, bijvoorbeeld bij boeken die al langer dan een half jaar zijn geleend. Neem in dat geval contact met ons op via een reply op een ontvangen uitleenrappel, of via Stel een vraag.

Geen emails ontvangen over uw leningen?

Voor studenten en alumni met een account met een 's'-nummer gebruikt de UBL het universitaire uMailadres. Na de recente migratie van uMail naar een nieuwe omgeving zijn ingestelde mailforwards niet langer actief. In de helpdeskportal van de Universiteit vindt u een handleiding om een nieuwe mailforward in te stellen.