Universiteit Leiden

nl en

Bibliotheek

Edward Elgar Publishing stelt 600 e-books beschikbaar

31 maart 2020

E-books van bijna 600 Elgar boeken uit onze collectie zijn tot en met 30 juni gratis toegankelijk voor docenten, studenten en medewerkers van de Universiteit Leiden.
Vanwege de coronacrisis heeft Edward Elgar Publishing contact opgenomen met de Universiteit Leiden om via de Catalogus (Elgaronline database) tijdelijk toegang te verlenen tot e-book versies van Elgar-boeken uit de collectie van de universiteit, om zo online onderwijs te ondersteunen.
Elgaronline biedt boeken aan m.b.t. verschillende onderwerpen, zoals business & management, recht, overheidsbeleid & politiek en sociaal beleid & sociologie. Omdat gedrukte exemplaren van Elgar-boeken al gebruikt worden door zowel docenten als studenten van de Universiteit Leiden hebben we gevraagd om zoveel mogelijk e-books online beschikbaar te stellen.

Bekijk ook onze lijst met (Meer) digitale bronnen tijdens de coronacrisis.

Deze website maakt gebruik van cookies.