Universiteit Leiden

nl en

Bibliotheek

Juist verwijzen met Cite Them Right (trial)

5 maart 2020

Cite Them Right

Tot 30 april hebben studenten en staf van de Universiteit Leiden toegang tot Cite Them Right Online van MacMillan.

Cite Them Right Online (CTRO) is een uitgebreide gids over het verwijzen naar bronnen. In de CTRO is te vinden hoe je kunt verwijzen naar elke soort bron denkbaar, zoals boeken en tijdschriftartikelen, maar ook websites, twitterposts, heilige teksten en overheidsuitgaven. De nadruk ligt op bekende citatiestijlen, zoals APA, Chicago, Harvard en Vancouver.

De CTRO bevat ook video's en tutorials over het vermijden van plagiaat, het maken van een bibliografie en het invoegen van quotes in teksten. 

Beschikbaarheid

Cite Them Right Online is beschikbaar tot 30 april 2020. Daarna beslist de UBL of een abonnement wordt afgesloten op basis van de gebruikersstatistieken en de opmerkingen die naar aanleiding van de trial zijn binnengekomen. 

Voor opmerkingen of vragen kunt u contact opnemen met Susanne van Rijn.

Deze website maakt gebruik van cookies.