Aanvullende inhoud JSTOR

26 maart 2020

JSTOR en uitgevers die deelnemen aan dit platform, hebben tot 30 juni een grote hoeveelheid content gratis beschikbaar gesteld aan de Universiteit Leiden.

Het digitale onderzoeks- en onderwijsplatform JSTOR erkent de noodzaak van toegang tot digitaal materiaal tijdens de coronaviruscrisis. Het platform, dat content host van een breed scala aan academische uitgevers in alle wetenschappelijke disciplines, heeft daarom tot 30 juni extra content geopend voor huidige abonnees op zijn collecties.

Door in te loggen via de universiteitsbibliotheken krijg je toegang tot al onze inhoud en de volgende aanvullingen:

• Alle niet-gelicentieerde tijdschriftcollecties
  • Meer dan 30.000 boeken gratis beschikbaar. Het aantal boeken dat via deze inspanning beschikbaar is, groeit dagelijks naarmate meer uitgevers zich aanmelden.
  • 26 tijdschriftarchieven in Volksgezondheid.

Bekijk ook onze lijst met (Meer) digitale bronnen tijdens de coronacrisis.