Universiteit Leiden

nl en

Bibliotheek

Alle IGO's en NGO's op een rij: Yearbook of International Organizations

27 februari 2020

The Yearbook of International Organizations (YIO) geeft actuele informatie over actieve, inactieve en slapende internationale organisaties, waaronder intergouvernementele organisaties (IGO's) en internationale niet-gouvernementele organisaties (NGO's) in 300 landen en gebieden. Zoeken kan alfabetisch, per regio en per onderwerp. Elk record bevat informatie over de structuur, het personeel, de talen, financiĆ«n, doelstellingen, activiteiten, evenementen en publicaties van de organisatie. De database bevat ook statistische rapporten, bijvoorbeeld het aantal actieve organisaties per type, deelname van landen aan organisaties per type, koppelingen tussen organisaties en gebruik van talen. Bovendien koppelt de YIO organisaties aan de duurzame ontwikkelingsdoelen van de Verenigde Naties. Het YIO wordt continue bijgewerkt door The Union of International Associations (UIA).

Deze website maakt gebruik van cookies.