Bibliotheek

Christina Aguilera, percussie en de wals: alles over muziek in Oxford Music Online

1 juli 2019

Tot 31 juli a.s. is Oxford Music Online te bekijken via de bibliotheek. Deze database bevat Grove Music Online, een gerenommeerde encyclopedie rond muziekgeschiedenis, muzikanten, muziekonderzoek. De online editie bevat bijgewerkte versies van eerdere Grove-publicaties, zoals de New Grove Dictionary of Music and Musicians, New Grove Dictionary of Jazz, New Grove Dictionary of Opera, Norton Grove Dictionary of Women Composers, The Grove Dictionary of American Music en the Grove Dictionary of Musical Instruments. OMO bevat ook de Oxford Companion to Music (herziene editie 2011) en de Oxford Dictionary of Music (2e editie, 2006).