Openingstijden bibliotheeklocaties tijdens Pinksteren

3 juni 2019

Op  zondag 9 en maandag 10 juni zijn de Universiteitsbibliotheek (UB) en de Bibliotheek Rechten geopend. De andere locaties van de Universitaire Bibliotheken Leiden zijn gesloten in verband met Pinksteren.

Bij beide locaties gelden enkele toegangsrestricties.

UB

De UB is op zowel zondag 9 juni als maandag 10 juni geopend, met dienstverlening zoals in het weekend: de infobalie en de Leeszaal Bijzondere Collecties zijn gesloten, en er is geen boekleverantie vanuit het magazijn.

Bibliotheek Rechten

De Bibliotheek Rechten is op 9 en 10 juni geopend van 10:00 – 22:00. De bibliotheekbalie is deze dagen gesloten.

Boekleverantie

Op maandag 10 juni worden er geen boeken geleverd vanuit de magazijnen, en is er geen boekleverantie tussen de bibliotheeklocaties onderling. Aangevraagde boeken zullen op dinsdag of woensdag beschikbaar zijn.