Universiteit Leiden

nl en

Bibliotheek

Engelse en Amerikaanse literatuur in Literature Online (trial)

2 mei 2019

Ben je op zoek naar Bram Stoker's Dracula of naar een biografie van Stephen Fry? Maak kennis met Literature Online! Deze database bevat meer dan 350.000 Engelse en Amerikaanse literaire werken (gedichten, proza en drama) gepubliceerd vanaf 800 tot het heden en meer dan 350 full text tijdschriften, biografieën, naslagwerken en studiegidsen. 

Literature Online bevat ook twee bibliografieën voor zoeken naar artikelen en boeken. In de Annual Bibliography of English Language and Literature (ABELL) staan titels van monografieën, tijdschriftartikelen, kritische edities, boekrecensies , essaycollecties en proefschriften gepubliceerd wereldwijd vanaf 1892 tot nu. De MLA International Bibliography geeft publicaties weer vanaf 1926 rond alle aspecten van moderne talen en literatuur. 

Je hebt toegang tot Literature Online tot 31 december 2019.

Deze website maakt gebruik van cookies.