Bibliotheek, Onderzoek

Nieuwe database in de bibliotheek: Global Encyclopedia of Public Administration, Public Policy, and Governance

29 mei 2019

Deze recente en multidisciplinaire encyclopedie van uitgever Springer is onlangs toegevoegd aan de collectie van de bibliotheek. De encyclopedie bevat meer dan 900 artikelen, waaronder artikelen over theorie en praktijk van de bestuurskunde, ethiek, bureaucratie, publiek management, financieel management in de publieke sector, en crisis and emergency management.

U kunt een alfabetische lijst van onderwerpen bekijken, of met behulp van Search naar een specifiek onderwerp zoeken. De artikelen bevatten een lijst van referenties en verwijzingen naar gerelateerde onderwerpen.

Toegang

Deze encyclopedie is online beschikbaar via de Catalogus > tab Find Databases > Global Encyclopedia of Public Administration, Public Policy, and Governance.

Studenten en medewerkers van de Universiteit Leiden hebben ook buiten het universitaire netwerk toegang tot de collectie door in te loggen met hun ULCN gegevens.