Bibliotheek, Onderzoek

Nieuwe database in de bibliotheek: Emerging Trends in the Social and Behavioral Sciences

6 maart 2019

U heeft vanaf heden toegang tot Emerging Trends in the Social and Behavioral Sciences

U heeft nu toegang tot de online bron Emerging Trends in the Social and Behavioral Sciences. Deze biedt overzichtsartikelen over belangrijke onderwerpen in het huidig sociaalwetenschappelijk onderzoek en over nieuwe thema’s die het toekomstig onderzoek  zullen bepalen. De artikelen bevatten een samenvatting, informatie over de auteur en uitgebreide literatuurverwijzingen.

De nadruk ligt op de vijf kerndisciplines psychologie, sociologie, politicologie, antropologie en economie. De benadering is interdisciplinair.

Beschikbaarheid

Emerging Trends in the Social and Behavioral Sciences is beschikbaar via de Catalogus > tabblad Find databases > Emerging Trends in the Social and Behavioral Sciences.

Studenten en medewerkers aan de Universiteit Leiden kunnen met gebruik van hun ULCN inloggegevens dit bestand ook vanaf een computer buiten de campus raadplegen.