Bibliotheek, Onderzoek

Nieuwe database in de bibliotheek: Elgar Encyclopedia of International Economic Law

15 november 2018

U heeft vanaf heden toegang tot Elgar Encyclopedia of International Economic Law

De universiteitsbibliotheek heeft Elgar Encyclopedia of International Economic Law aangeschaft. Elgar Encyclopedia of International Economic Law is een gerenommeerd naslagwerk met meer dan 250 artikelen over alle onderwerpen binnen Internationaal Economisch recht.

Beschikbaarheid

Elgar Encyclopedia of International Economic Law is beschikbaar via de Catalogus > tabblad Find databases > Elgar Encyclopedia of International Economic Law.

Studenten en medewerkers aan de Universiteit Leiden kunnen met gebruik van hun ULCN inloggegevens dit bestand ook vanaf een computer buiten de campus raadplegen.