Toegangsrestricties Universiteitsbibliotheek en Bibliotheek Rechten

5 oktober 2018

Universiteitsbibliotheek

Tijdens tentamenperiodes van de Faculteit der Geesteswetenschappen en de Faculteit der Rechtsgeleerdheid gelden er toegangsrestricties voor de Universiteitsbibliotheek (UB). Studenten van andere universiteiten en hogescholen, en scholieren tot 18 jaar, hebben in tentamenperiodes geen toegang tot de UB.

De toegangsrestricties gelden voor de periode van 15 oktober tot en met 4 november 2018. De volgende tentamenperiodes zullen tijdig via de website en social media bekend worden gemaakt. Buiten tentamenperiodes zijn alle bezoekers van harte welkom in de UB.

Bibliotheek Rechten

Om studenten van de Universiteit Leiden voldoende studieruimte te bieden zal de Bibliotheek Rechten het gehele komende collegejaar (tot en met 5 juli 2019) niet toegankelijk zijn voor studenten van andere universiteiten en hogescholen, en voor scholieren tot 18 jaar.