Trial nieuwsdienst POLITICO Pro

2 oktober 2018

De website van Politico Pro geeft toegang tot nieuwsberichten over Europese politiek en beleid. Politico Pro biedt ook toegang tot een kalender en nieuwsbrieven. De trial omvat toegang tot de volgende beleidsterreinen : Agriculture and Food, Brexit, Competition, Data and Digitization, Energy and Climate, EU Budget, Financial Services, Health Care, Sustainability, Technology, Trade en Transport. Toegang tot deze website staat open tot 31 oktober.

Beschikbaarheid

Politico Pro is beschikbaar via de Catalogus > tabblad Find databases > POLITICO Pro (TRIAL). Studenten en medewerkers aan de Universiteit Leiden kunnen met gebruik van hun ULCN inloggegevens dit bestand ook vanaf een computer buiten de campus raadplegen.