Bibliotheek, Onderzoek

Proefabonnement POLITICO Pro

2 oktober 2018

Tot 31 oktober 2018 heeft u toegang tot POLITICO Pro

Op de website van Politico Pro heeft u via de trial toegang tot nieuwsberichten en het archief van Politico Pro over Europese politiek en Europees beleid. Naast nieuwsberichten en artikelen biedt Politico Pro ook toegang tot een kalender en nieuwsbrieven. De trial omvat toegang tot de volgende beleidsterreinen : Agriculture and Food, Brexit, Competition, Data and Digitization, Energy and Climate, EU Budget, Financial Services, Health Care, Sustainability, Technology, Trade en Transport.

Beschikbaarheid

Politico Pro is beschikbaar via de Catalogus > tabblad Find databases > POLITICO Pro (TRIAL). Studenten en medewerkers aan de Universiteit Leiden kunnen met gebruik van hun ULCN inloggegevens dit bestand ook vanaf een computer buiten de campus raadplegen.