Bibliotheek, Onderzoek

Proefabonnement International Encyclopedia of Comparative Law Online

2 oktober 2018

U heeft vanaf heden tot 22 november toegang tot International Encyclopedia of Comparative Law Online

De universiteitsbibliotheek heeft een trial genomen op International Encyclopedia of Comparative Law Online. De International Encyclopedia of Comparative Law Online is een gerenommeerd naslagwerk over rechtsvergelijking met gedetailleerde beschrijvingen van de rechtsstelsels van meer dan 150 landen.

Beschikbaarheid

De International Encyclopedia of Comparative Law Online  is beschikbaar via de Catalogus > tabblad Find databases > De International Encyclopedia of Comparative Law Online.

Studenten en medewerkers aan de Universiteit Leiden kunnen met gebruik van hun ULCN inloggegevens dit bestand ook vanaf een computer buiten de campus raadplegen.