Bibliotheek, Onderzoek

Nieuwe database in de bibliotheek: IISL Proceedings Online

2 oktober 2018

U heeft vanaf heden toegang tot IISL Proceedings Online

De universiteitsbibliotheek heeft een abonnement gekregen op IISL Proceedings Online. IISL Online is de online database van the annual proceedings of the Colloquia on the Law of Outer Space van 1992, the IAA-IISL Scientific-Legal Roundtables, en de papers die zijn gepresenteerd bij the IISL-ECSL Space Law Symposia. De database bevat ook de verslagen the Manfred Lachs Space Law Moot Court Competition. De online versie wordt doorlopend bijgewerkt en is full-text doorzoekbaar.

Beschikbaarheid

IISL Proceedings Online is beschikbaar via de Catalogus > tabblad Find databases > IISL Proceedings Online.

Studenten en medewerkers aan de Universiteit Leiden kunnen met gebruik van hun ULCN inloggegevens dit bestand ook vanaf een computer buiten de campus raadplegen.