Proef I-law

26 september 2018

I-law biedt toegang tot een breed scala aan bronnen, zoals internationale tijdschriften, woordenboeken, handboeken, nieuwsdiensten waaronder de nieuwste updates in de juridische wereld en gerenommeerde publicaties zoals de Law Reports van Lloyd.

De trial begint op 1 oktober en duurt twee maanden.

I-law is verdeeld in negen secties:

• Construction
  • Dispute Resolution
  • Financial Crime
  • Food & Environment
  • Insurance & Reinsurance
  • Intellectual Property
  • Maritime & Commercial
  • Medical
  • Tax & Finance

De UBL bestaat uit de Universiteitsbibliotheek, de bibliotheken Sociale Wetenschappen, Rechten, Wiskunde & Natuurwetenschappen, de Asian Library, de NINO bibliotheek en de Bibliotheek Wijnhaven in Den Haag. Het Academisch Historisch Museum maakt ook deel uit van de UBL.

De UBL bezit zeer omvangrijke collecties wetenschappelijke informatie, zowel op papier als in digitale vorm. De collectie omvat miljoenen banden, tienduizenden tijdschriften, honderdduizenden bijzondere materialen en toegang tot nog veel meer digitale bestanden.